Zádveřický Motorest. Dýňové noky? Všechna čest

Foto: Facebook Motorest ZádveřiceFoto: Facebook Motorest Zádveřice
Foto: Facebook Motorest Zádveřice
Kuchtík Chutík 22. 2. 2016 | Zdroj: Kuchtík Chutík

Když se před pár desítkami let objevil u Zádveřic nový motorest, působil trochu jako zjevení. Moderní stavba a na tu dobu profesionální obsluha. Nějak se to vymykalo ze zavedených (ne)pořádků v gastronomickém oboru takzvaného veřejného stravování.

Motorest na spojnici Zlína a Vizovic prožíval v běhu času nejrůznější peripetie, jistě měnil majitele i tvář a dnes dospěl do stádia, kdy se znovu jedná o moderní podnik, vzdušný, prostorný, dobře zavedený a nepochybně těžící z přímo strategické polohy.

Chutíkovo hodnocení vychází na 3,5 hvězdičky.

  • výborná možnost parkování
  • ochotná a příjemná obsluha
  • čistý a moderní interiér
  • výborné noky
  • úzký "menu" sortiment

S parkováním samozřejmě pražádný problém, "na place" tři dívky docela ve formě co se pracovního tempa i příjemného vzhledu týče.

Meníčka jsou příkazem doby i tady, za 90 korun k uzené polévce s kroupami a zeleninou - docela dobré - hovězí guláš s cibulí a čerstvým křenem, pochopitelně s houskovým knedlíkem.

Jako druhé jídlo - víc jich není - masové kuličky s čerstvými bylinkami v rajčatové omáčce a dýňové noky. Kde se koncem zimy berou čerstvé bylinky, to může být do diskuse, ale jak chutnají dýňové nočky, to je mimo diskusi. Výborné, chutné, čest a sláva s velkou jedničkou do kuchyně. A na vyžádání od příjemného personálu letmo i recept, jak na ně.

Dojem z "inovovaného" motorestu je velmi dobrý. Chutík dává tři a půl hvězdičky.

O autorovi

Kuchtík Chutík

Pozorovatel restaurací ve Zlínském kraji. „Vaří“ své postřehy nikoliv pro gourmety a další experty, ale nabízí svůj obyčejný pohled běžného návštěvníka.

Komentáře


Mail-Info

Zadejte svou e-mailovou adresu

Přihlaste se k odběru aktuálních zpráv:

  

Antispam