Ve Velkých Karlovicích se chystá Vítání léta

VELKÉ KARLOVICE - Ukázka porcování halibuta, ale také ochutnávky vín, sýrů, zmrzlin a valašských frgálů, k tomu cimbálová muzika a další doprovodný program nejen pro gurmány, to vše čeká v sobotu 28. května návštěvníky Vítání léta na Horalu ve Velkých Karlovicích. Serveru Zlin.cz to uvedla mluvčí Resortu Valachy Martina Žáčková.

Akce k zahájení grilovací sezony na terase hotelu Horal tradičně nabídne pestrý gurmánský program. „Zahájení grilovací sezony je u nás vždy spojeno se zajímavým tématem. Po porcování mečouna či tuňáka chystáme letos další atraktivní ukázku porcování velké mořské ryby, tentokrát halibuta,“ poznamenal šéf hotelu Horal Marek Bača.

Ukázka porcování halibuta začne v 11.00 hodin. Kuchaři maso následně využijí k přípravě grilovaných i jiných specialit. Hosté tak budou moci ochutnat například tatarák z halibuta, polévku z červené řepy s pečeným halibutem nebo různé variace grilovaných pokrmů. Připraveny budou i ochutnávky vín, ciderů, sýrů a zmrzlin, ukázka výroby čokoládových pralinek a také oblíbená frgálová manufaktura s možností vyzkoušet si výrobu frgálů. Během dne zahraje cimbálová muzika Polajka. Pro děti budou připraveny animační programy a půjčovna segway nabídne ukázkové testovací projížďky.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x