Uspěšný podzim fotbalistů zakončila zabíjačka

ZLÍN - Známé tváře z prvoligových trávníků se v mrazivém dopoledni sice trochu halily do kapucí, ale ruce a posléze chuťové pohárky měly velmi příjemnou práci. Pod tribunou zlínského fotbalového stadionu voněla pravá domácí zabíjačka "made in" Valašské Klobouky.

Dobroty ochutnává i majitel klubu Zdeněk Červenka. Možná krátká chvíle pro hodnocení podzimní části sezóny. „Kdybychom ty dvě poslední porážky zaznamenali třeba v průběhu sezóny, vyznělo by to ještě maličko jinak, stejně si myslím, že je to hodnocení na jedničku, nezapomínejme na ligové výsledky, výkony a taky postup v poháru,“ pochutnává si na dobrotách fotbalových a vepřových.

Trenér Bohumil Páník známý oblibou racionální výživy výjimečně „hřeší.“ I malou štamprlku si k vařenému jazýčku a ovárku dá. „V akci jsme ještě do středy, zítra jde osm našich statečných výšlapem na Lysou horu, pak si ještě dáme tenis a na chvíli oraz. Ale hráči stejně dostanou individuální tréninkové plány a 2. ledna jdeme naostro do nového roku i jarní části sezóny.“

Mezi ostatními i dosavadní marodi. Tomáše Janíčka vyhnalo z trávníku v závěru podzimu zranění kotníku, Lukáše Pazderu pochroumané operované rameno. Domů až do Senegalu už vyrazil útočník Diop, mezi blízké zamíří i ostatní cizinci a že jich ve Zlíně momentálně je. 

Stání u kotle nahradí posezení v teple klubového zázemí, akutní mráz přicházejí zahnat oba úspěšní stopeři Tomáš Hájek a Jakub Jugas. Jim i ostatním je tentokrát po nejúspěšnějším tažení podzimu oko vedení shovívavě přimhouřeno…

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x