Kurz vaření – Mandlová mouka

  • Datum konání: St 15. 03. 2017
  • Datum ukončení: St 15. 03. 2017
  • Čas konání: 17:00 - 18:00
  • Místo konání: Dům kultury Zlín
  • Vstupné: 70 Kč
Ostatní ZL

Zakouzlete s mandlovou moukou na kurzu vaření s odbornicí na zdravou stravu Martinou Machálkovou. Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Mandle jsou zdrojem některých vitaminů a minerálů, například hořčíku, fosforu, zinku, vápníku a vitaminu E. Navíc obsahují nenasycené mastné kyseliny, které působí preventivně při některých onemocněních. Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán, makrony. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze nahradit částečně běžnou mouku. Místo si, prosím, rezervujte předem na mailu kamarad@nenuda.eu nebo čísle 777 779 027.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x