KURZ KVAŠENÉ ZELENINY
7. 10. 2021, 17.00 – 19.00,
5. NP budovy 14
Na podzim je téma kvašené zeleniny více než aktuální. V kurzu Vás Jan Kysela naučí připravovat kvašenou zeleninu na 15 způsobů, dozvíte se, proč zeleninu kvasit a jak to udělat, aby byla skutečně zdraví přínosná.
Naučíte se kvasit zeleninu v nálevu, ve vlastní šťávě, se solí, bez soli, v ume octu, v shoyu nálevu, v barevném nálevu, bleskově, krátkodobě i dlouhodobě. Na kurzu dostanete i tištěnou brožuru, kde jsou přehledně uvedeny zásady úspěšného kvašení, postupy i spousta receptů. Také se těšte na bohatou ochutnávku.
Vstupné: 300 Kč (zahrnuje kurzovné, ochutnávku, brožuru Kvašená zelenina a přístup do online kurzu Kvašená zelenina na 1 měsíc)
Na kurz je nutná rezervace místa!
Rezervace, informace: edukace@muzeum-zlin.cz, telefon: 573 032 3xx (19, 20 či 21)