Kurz kvašené zeleniny

  • Datum konání: Čt 07. 10. 2021
  • Datum ukončení: Čt 07. 10. 2021
  • Čas konání: 17:00
  • Místo konání: Muzeum jihovýchodní Moravy ve Zlíně
  • Vstupné: 300 Kč vč. materiálu
Ostatní ZL

KURZ KVAŠENÉ ZELENINY

7. 10. 2021, 17.00 – 19.00,
5. NP budovy 14

Na podzim je téma kvašené zeleniny více než aktuální. V kurzu Vás Jan Kysela naučí připravovat kvašenou zeleninu na 15 způsobů, dozvíte se, proč zeleninu kvasit a jak to udělat, aby byla skutečně zdraví přínosná.

Naučíte se kvasit zeleninu v nálevu, ve vlastní šťávě, se solí, bez soli, v ume octu, v shoyu nálevu, v barevném nálevu, bleskově, krátkodobě i dlouhodobě. Na kurzu dostanete i tištěnou brožuru, kde jsou přehledně uvedeny zásady úspěšného kvašení, postupy i spousta receptů. Také se těšte na bohatou ochutnávku.

Vstupné: 300 Kč (zahrnuje kurzovné, ochutnávku, brožuru Kvašená zelenina a přístup do online kurzu Kvašená zelenina na 1 měsíc)

Na kurz je nutná rezervace místa!

Rezervace, informace: edukace@muzeum-zlin.cz, telefon: 573 032 3xx (19, 20 či 21)

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x