Zabíjačkové speciality připraví osoba z nejpovolanějších – valašský řezník Luděk Matyščák z Velkých Karlovic, jenž v roce 2017 vyhrál soutěž o nejlepší klobásu na Karlovském gastrofestivalu a v dalších letech získal dvě třetí místa. Jeho klobásky, ale i další zabíjačkové pochoutky jsou skutečným gurmánským zážitkem.
Akce se koná od 9 do 14 hodin nebo do vyprodání.
Atmosféru zpříjemní harmonikář a také nabídka dalších dobrot z produkce (nejen) Bistrotéky Valachy. Na co vše se můžete těšit?
- „Hotové“ zabíjačkové speciality: škvarky, klobásy, jelítka, prejt se zelím…
- Zabíjačková polévka a ovar přímo z kotle
- Valašské frgály, bavorské vdolečky
- Nabídka Bistrotéky: škvarková pomazánka (na chlebu i s sebou), kvasový chléb a bagety, utopenci, hotovky, další produkty z čestru a z řeznictví Kudlov…
Další, již poslední zabíjačka Bistrotéky Valachy v letošní zimě se uskuteční 14. března.