Bistrotéka Valachy zve na další sobotní zabíjačku

ZLÍN - Máte rádi škvarky, klobásky, jelítka, „prdelačku“ a jiné zabíjačkové speciality…? Pak si nenechejte ujít další Valašskou zabíjačku zlínské Bistrotéky Valachy, která se koná již tuto sobotu 15. února na parkovišti za Obchodním domem Zlín.

Zabíjačkové speciality připraví osoba z nejpovolanějších – valašský řezník Luděk Matyščák z Velkých Karlovic, jenž v roce 2017 vyhrál soutěž o nejlepší klobásu na Karlovském gastrofestivalu a v dalších letech získal dvě třetí místa. Jeho klobásky, ale i další zabíjačkové pochoutky jsou skutečným gurmánským zážitkem.

Akce se koná od 9 do 14 hodin nebo do vyprodání.

Atmosféru zpříjemní harmonikář a také nabídka dalších dobrot z produkce (nejen) Bistrotéky Valachy. Na co vše se můžete těšit?

  • „Hotové“ zabíjačkové speciality: škvarky, klobásy, jelítka, prejt se zelím…
  • Zabíjačková polévka a ovar přímo z kotle
  • Valašské frgály, bavorské vdolečky
  • Nabídka Bistrotéky: škvarková pomazánka (na chlebu i s sebou), kvasový chléb a bagety, utopenci, hotovky, další produkty z čestru a z řeznictví Kudlov…

Další, již poslední zabíjačka Bistrotéky Valachy v letošní zimě se uskuteční 14. března.

Více informací