Co nového se v tomto originálním podniku ve zlínském Obchodní domě chystá v prosinci? Jaké vánoční dárky tu pořídíte a co můžete nakoupit pro přípravu sváteční tabule?
Nechejte se inspirovat nejnovějšími tipy:
Vánoční dárky a poukazy
Hledáte dárek, kterým se zavděčíte náročnému gurmánovi? Přijďte si vybrat z nabídky dárkových balíčků plných vybraných delikates. Bistrotéka nově nabízí také hodnotové poukazy na 500 nebo 1 000 korun, které může obdarovaný „utratit“ v kterémkoli provozu: na konzumaci, nákup potravin i kurzy vaření.
Tip na dárek: kurz vaření
Vítaným dárkem pro nadšené kuchaře a kuchařky může být poukaz na kurz vaření. Na webu Bistrotéky jsou již vypsány termíny pro rok 2020, takže můžete svým blízkým rovnou objednat konkrétní kurz. Na výběr je spousta témat – od thajské, japonské, italské či mexické kuchyně přes úpravu masa a steaků až po pečení čokoládových dezertů, frgálů nebo kvasového chleba.
Sváteční a silvestrovské mísy
Plánujete oslavu nebo jinou akci, ke které se hodí studené občerstvení? V Bistrotéce si můžete nově objednat obložené mísy z prvotřídních surovin – s uzeninou, sýry a dalšími pochutinami (u pokladny v obchodě nebo na objednavky@bistrovalachy.cz).
Kapr a bramborový salát z Bistrotéky
Pro štědrovečerní i sváteční hodování se můžete zásobit v obchodě bistrotéky. Na objednávku tu pořídíte filety kapra a lososa, baby krůtu, perličku, kachnu (celou i stehna), kukuřičné kuře, těsto na cukroví i lahodný bramborový salát připravený zdejšími kuchaři.
Na vánoční večírek do Baru 1931
Chcete před svátky někam vyrazit a posedět s přáteli či kolegy z práce? Pojďte na drink do Baru 1931. Vyzkoušejte nové zimní drink menu, můžete si také objednat oblíbenou rumovou degustaci. Samozřejmostí je nabídka vybraných jídel v čele se steaky, burgery a tatarákem.
Akustik Night v Baru 1931 (21. 12.)
Zpestřete si předvánoční sobotu poslechem hitů v akustickém kytarovém podání nového člena barmanského týmu, Mirka Navrátila. Začátek je v 18 hodin. Následuje party v rytmu kubánské muziky a s dárky: za každé tři panáky rumu Legendario Elixir stylový klobouk.
Šnečí speciality (24. 12.)
Prvorepubliková tradice opět ožívá. Přijďte si pochutnat na šnecích, kteří měli i v minulých dobách své místo na jídelním stole a to i jako postní pokrm. Ochutnávkou vybraných šnečích delikates si mezi 10. a 14. hodinou můžete zpříjemnit procházku Zlínem na Štědrý den. Těšit se můžete na:
- silný hovězí vývar s armagnacem a šneky
- šneky s omáčkou bordelaise
- šneky po burgundsku
- a k tomu skleničku bílého nebo šumivého vína
Více informací: www.bistrovalachy.cz