12 trhů bude letos hostit Valašské Meziříčí

Ve Valmezu nebude letos chybět Květinový jarmark. Foto: archiv Valašské Meziříčí
VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Farmářská trhy, Velikonoční i Květinový jarmark. Ve Valašském Meziříčí nebude ani letos nouze o oblíbené trhy. Navíc se po roční pauze znovu vrátí na opravené náměstí.

Oblíbené páteční trhy s nabídkou farmářských produktů a výrobků pořádá město od roku 2011. „Lidé je hojně navštěvují a my se jim snažíme každoročně nabídnout něco navíc. Pro letošek jsme se tak dohodli na spolupořádání trhů se spolkem Moravské trhy. Od tohoto kroku si slibujeme zejména zapojení širší skupiny prodejců a rozšíření nabídky farmářských produktů. Celkem se mohou lidé těšit na 10 trhů od května do října,“ přiblížila místostarostka Yvona Wojaczková.

Termíny vybíralo město ve spolupráci se spolkem tak, aby vyhovělo nejen požadavkům občanů, ale také časovým a dalším možnostem prodejců.

Vedle farmářských trhů nebudou chybět ani oblíbené a hojně navštěvované jarmarky. „První z nich, a to Velikonoční jarmark, se uskuteční na Zelený čtvrtek a jeho prostřednictvím zahájíme nadcházející svátky jara v našem městě. Můžete se těšit i na velmi očekávaný Květinový jarmark v pátek 12. května s širokou nabídkou sazenic, rostlin a květin všeho druhu,“ pozvala místostarostka Wojaczková.

Termíny trhů a jarmarků v roce 2023:

26. května, 9. a 23. června, 7. a 21. července, 4. srpna, 1., 15. září a 29. září a 13. října

6. dubna – Velikonoční jarmark

12. května – Květinový jarmark

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x