Předprodej a rezervace na Film festivalu Zlín

Film Festival Zlín zveřejnil svůj filmový i doprovodný program! Najdete jej na webových stránkách [url=http://www.zlinfest.cz/] www.zlinfest.cz[/url], na plakátech po celém Zlíně, dozvíte se o něm na stránkách deníku MF DNES i z dalších sdělovacích prostředků. Již nyní si tedy z bohaté nabídky můžete vybírat. Jistě v...

Film Festival Zlín zveřejnil svůj filmový i doprovodný program! Najdete jej na webových stránkách [url=http://www.zlinfest.cz/] www.zlinfest.cz[/url], na plakátech po celém Zlíně, dozvíte se o něm na stránkách deníku MF DNES i z dalších sdělovacích prostředků. Již nyní si tedy z bohaté nabídky můžete vybírat. Jistě vás proto bude zajímat informace, jak si pořídit vstupné na festivalové projekce.

Cena vstupenek na filmové festivalové projekce zůstává stejná jako loni 20 Kč. Týká se to ovšem pouze projekcí od 14.00 hodin. Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji od 24. května v pokladnách Golden Apple Cinema ve Zlatém jablku. Do předprodeje bude uvolněno 50% kapacity kinosálů.
Od 30. května bude zahájen prodej vstupenek i na dalších dvou prodejních místech. K pokladnám Golden Apple Cinema přibudou pokladny Velkého kina a Informační centrum festivalu – Academia centrum Univerzity Tomáše Bati na Mostní ulici. Na všech prodejních místech bude od 30. května možné zakoupit vstupenky na filmové představení pouze na daný den a den následující.
Dopolední projekce
jsou nabízeny přednostně školám. Část kapacity každého sálu je však i při dopoledních filmových představeních rezervována veřejnosti! Vstupenky na volná místa – sedadla neobsazená školními kolektivy – budou zdarma k dispozici od 24. května na pokladnách v Golden Apple Cinema a od 30. května na všech třech prodejních místech.
Letní kino na náměstí TGM pod Domem umění je zdarma!

ON-LINE REZERVACE! Od 24. května (9.00 hodin) do 30. května 2010 (24.00) si návštěvníci festivalu mohou rezervovat vstupenky na všechna festivalová představení. Rezervované vstupenky si lze zakoupit již od 24. května v Golden Apple Cinema, nejpozději však půl hodiny před začátkem představení. Nevyzvednuté rezervované vstupenky jsou půl hodiny před začátkem projekce uvolněny do pokladen pro další účastníky festivalu.
Od 31. května do 6. června 2010 již rezervační systém na internetu v provozu nebude!

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x