Mladý řidič na Zlínsku narazil do zdi úřadu

UHERSKÝ OSTROH - Vážná havárie osobního automobilu se ve čtvrtek odpoledne stala v Uherském Ostrohu na Zlínsku. Agenturu Mediafax o tom informoval mluvčí policie Aleš Mergental s tím, že při nehodě se zranil jednatřicetiletý řidič. Šofér osobního automobilu Mercedes nezvládl pravotočivou zatáčku a vyjel mimo silnici.

UHERSKÝ OSTROH – Vážná havárie osobního automobilu se ve čtvrtek odpoledne stala v Uherském Ostrohu na Zlínsku. Agenturu Mediafax o tom informoval mluvčí policie Aleš Mergental s tím, že při nehodě se zranil jednatřicetiletý řidič.

Šofér osobního automobilu Mercedes nezvládl pravotočivou zatáčku a vyjel mimo silnici. „Zde narazil nejprve do stromu a poté čelně do zdi budovy, která patří úřadu v Uherském Ostrohu,“ uvedl Mergetal.

Zaklíněný řidič utrpěl zranění, která znemožňovala provést u něj zkoušku na alkohol. Podle mluvčího krajské záchranky Petra Olšana byl nějakou dobu v bezvědomí.

„S otřesem mozku, zlomeninou žeber a paží a pohmožděným hrudníkem ho sanita odvezla na úrazové oddělení do uherskohradišťské nemocnice,“ dodal Olšan.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x