V Otrokovicích se v úterý otevře městské koupaliště

OTROKOVICE - Městské koupaliště Otrokovice se poprvé v letošní sezoně otevře v úterý dopoledne. Agentuře Mediafax to oznámila mluvčí otrokovického městského úřadu Lenka Krupková. Provoz bude zahájen v 10 hodin dopoledne a cena vstupného zůstává podle Krupkové stejná jako loni. Celodenní vstupné přijde na 50 korun, ...

OTROKOVICE – Městské koupaliště Otrokovice se poprvé v letošní sezoně otevře v úterý dopoledne. Agentuře Mediafax to oznámila mluvčí otrokovického městského úřadu Lenka Krupková.

Provoz bude zahájen v 10 hodin dopoledne a cena vstupného zůstává podle Krupkové stejná jako loni. Celodenní vstupné přijde na 50 korun, po 15. hodině stojí vstup 30 korun a hodinové vstupné je za 15 korun.

Návštěvníci mají v areálu k dispozici vyhřívaný bazén i brouzdaliště se stálou teplotou 28 stupňů Celsia. Plocha areálu včetně travnatých pláží je sedm hektarů a zahrnuje hřiště na volejbal, nohejbal i stůl na ping-pong.

V Otrokovicích je už v provozu také přírodní koupaliště Štěrkoviště. Ani zde nenastala v souvislosti s cenou vstupného žádná výraznější změna. Jiná je jen doba, po kterou provozovatelé vyžadují platit vstupné. Zatímco loni to bylo od devíti do 16.30 hodin, letos se vstupné bude vybírat od devíti do 16 hodin.