Rožnov pod Radhoštěm hostí mezinárodní folklorní festival

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM - V dřevěném městečku Valašského muzea v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm pokračuje v sobotu druhým dnem Mezinárodní folklorní festival Rožnovská Valaška. Agentuře Mediafax to sdělila ředitelka Centrály cestovního ruchu Východní Moravy Dana Daňová. V sobotu se návštěvníci mohou těšit na...

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM – V dřevěném městečku Valašského muzea v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm pokračuje v sobotu druhým dnem Mezinárodní folklorní festival Rožnovská Valaška. Agentuře Mediafax to sdělila ředitelka Centrály cestovního ruchu Východní Moravy Dana Daňová.

V sobotu se návštěvníci mohou těšit na koncert Vojenské hudby Olomouc a průvod městem zúčastněných folklorních souborů a skupin historického šermu. Na náměstí pak bude k vidění třicítka automobilových veteránů. Společně s průvodem dorazí i do Dřevěného městečka, kde si je lidé budou moci dokonale prohlédnout až do odpoledních hodin.

Program se po průvodu rozjede na plné obrátky a bude zakončen nočním pořadem O tom, co bude potom, v němž se představí soubory Kunovjan z Uherského Hradiště, Mladina z Plzně, Rosénka z Prahy a Všetečníci z Bratislavy.

Na neděli se chystá dětský den u Společenského domu, rekonstrukce historické bitvy a závěrečný galaprogram.

Po dobu festivalu je vstup do rožnovského muzea v přírodě zdarma.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x