Chcete poradit s líčením nebo péči o vlasy? Vyrazte do Zlatého jablka!

Svěřit se do péče profesionální vizážistů nebo odborníků na vlasovou kosmetiku mohou již brzy všichni zájemci , kteří navštíví v pátek a sobotu, 18. a 19. června 2010 OZC Zlaté jablko. Právě tady totiž proběhne akce nazvaná Jarní proměna s parfumérií Douglas . Vizážisté a odborníci na vlasovou kosmetiku př...

Svěřit se do péče profesionální vizážistů nebo odborníků na vlasovou kosmetiku mohou již brzy všichni zájemci , kteří navštíví v pátek a sobotu, 18. a 19. června 2010 OZC Zlaté jablko. Právě tady totiž proběhne akce nazvaná Jarní proměna s parfumérií Douglas . Vizážisté a odborníci na vlasovou kosmetiku představí všem zájemcům nové trendy v líčení i péči o vlasy a individuálně každému návštěvníkovi poradí. Vstup na Jarní proměnu s parfumérí Douglas je zdarma.

Jarní proměna s parfumerií Douglas bude probíhat před stejnojmennou parfumérií v galerii OZC Zlaté jablko, v pátek i sobotu vždy od 10:00 do 17:00 hodin. Návštěvníkům se budou věnovat profesionální vizážisté prestižní značky Estée Lauder a Astor a stylisté vlasové kosmetiky TONI&GUY.

Součástí akce bude také prodej značkové kosmetiky. Při nákupu produktu značky Astor platí pro všechny návštěvníky Jarního proměny s parfumerií Douglas 20% sleva. Při nákupu nad 200,- Kč získá navíc dárek lak ASTOR lycra v hodnotě 180,- Kč.

Jarní proměna s parfumérií Douglas je součástí kampaně Beauty street. Ta proběhla letos v OZC Zlaté jablko již čtyřikrát. V rámci Beauty street mohou využít zákazníci obchodního centra rad a služeb odborníků různých kosmetických značek. Organizátoři akce věří, že Jarní proměna s parfumérií Douglas návštěvníky OZC Zlaté jablko zaujme a splní všechna jejich očekávání. Pokud máte jakékoliv dotazy, můžete se ptát prostřednictvím [email=info@zlatejablko.cz]info@zlatejablko.cz[/email] nebo na tel. čísle: +420 571 817 111.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x