Do Pitína na Uherskobrodsku se sjedou rockeři

UHERSKÝ BROD - Slavnostní otevření sportovního areálu Niva bude po celý víkend v Pitíně provázet bohatý kulturní program. Rockový víkend otevře své brány už v pátek večer, řekl agentuře Mediafax za organizátory David Lukáš. První příznivci rocku mohou dorazit ve 20 hodin, těšit se mohou na vystoupení místní kapely...

UHERSKÝ BROD – Slavnostní otevření sportovního areálu Niva bude po celý víkend v Pitíně provázet bohatý kulturní program. Rockový víkend otevře své brány už v pátek večer, řekl agentuře Mediafax za organizátory David Lukáš.

První příznivci rocku mohou dorazit ve 20 hodin, těšit se mohou na vystoupení místní kapely Non Revolver či Street 69. Tato kapela přiveze i svůj hit Štětec, který nazpívala s Lucií Vondráčkovou.

Sobotní program bude zahájen ve 14 hodin dechovou hudbou Straňanka. Během dne bude v areálu připraven program pro rodiny s dětmi, chybět nebude dětská diskotéka, kouzelník, klaun, skákací hrad, malování na obličej, bublinářská show a další atrakce, které si pro návštěvníky připraví Dům dětí a mládeže z Bojkovic. Nový sportovní areál bude slavnostně otevřen v 16 hodin a v 18.30 hodin se několik šťastlivců proletí v horkovzdušném balonu. Vrcholem kulturního programu bude večerní vystoupení bigbeatové legendy Citron. „Kapela po 18 letech vydala nové CD. Citron hodlá objet jen několik velkých festivalů, zastávka v Pitíně bude zřejmě jejich jedinou letošní v regionu Uherskohradišťska,“ dodal Lukáš s tím, že vystoupení je v plánu ve 21 hodin.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x