Ve Vsetíně oslaví Světový den skateboardingu

VSETÍN - Ve Vsetíně budou mít v sobotu v místním skateparku na Lapači sraz příznivci skateboardingu. Mluvčí vsetínské radnice Eva Stejskalová agentuře Mediafax oznámila, že Foshna boardshop ve spolupráci s občanským sdružením Skate klub Vsetín tak chce oslavit Světový den skateboardingu. Světový den skateboardingu se k...

VSETÍN – Ve Vsetíně budou mít v sobotu v místním skateparku na Lapači sraz příznivci skateboardingu. Mluvčí vsetínské radnice Eva Stejskalová agentuře Mediafax oznámila, že Foshna boardshop ve spolupráci s občanským sdružením Skate klub Vsetín tak chce oslavit Světový den skateboardingu.

Světový den skateboardingu se každoročně slaví první letní den 21. června. Vzhledem k tomu, že letos datum připadlo na pondělí, rozhodli se pořadatelé posunout oslavu na nejbližší sobotu. Akce začíná ve 14 hodin volným jamem, ze kterého bude vyhlášen celkový nejlepší jezdec a nejlepší skateboardový trik. O hudební kulisu se postará Šípek Sound System.

Skatepark na Lapači, kde se akce bude konat, nechala loni vsetínská radnice společně se společností Vsetínská správní celkově zrekonstruovat a sobotní session je tak premiérovou akcí po jeho přestavbě.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x