Ve valašskomeziříčském Podlesí budou fotbalisté slavit výročí založení svého klubu

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Na hřišti TJ Sokol Podlesí ve Valašském Meziříčí se v sobotu a v neděli bude oslavovat výročí 70 let od založení fotbalového oddílu, který původně nesl název SK Slávia Křivé. Agentuře Mediafax to uvedla Vendula Šmídová z valašskomeziříčské radnice. Sobota bude patřit celodennímu turnaji ...

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ – Na hřišti TJ Sokol Podlesí ve Valašském Meziříčí se v sobotu a v neděli bude oslavovat výročí 70 let od založení fotbalového oddílu, který původně nesl název SK Slávia Křivé. Agentuře Mediafax to uvedla Vendula Šmídová z valašskomeziříčské radnice.

Sobota bude patřit celodennímu turnaji dospělých, začátek je naplánován na 12 hodin. Kromě dvou týmů domácích se představí také stará garda Baníku Ostrava, tým hokejového oddílu HC Bobři a poslední tým budou tvořit sponzoři a osobnosti. Ve 20 hodin pak odstartuje taneční zábava, o kterou se až do brzkých ranních hodin postará skupina Stern.

V neděli se ve fotbalových dresech předvedou od 11 hodin mladé naděje z místních i okolních klubů navštěvující přípravky či kategorii mladších žáků. Nejmenší návštěvníci se v neděli mohou také těšit na bohatý doprovodný program v podobě soutěží, atrakcí či vystoupení dětí ze Střediska volného času Domeček.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x