V Uherském Ostrohu se mladá dívka přiotrávila alkoholem

UHERSKÝ OSTROH - Na dětském oddělení uherskohradišťské nemocnice skončila v noci na čtvrtek opilá sedmnáctiletá dívka. Policejní mluvčí Aleš Mergental agentuře Mediafax uvedl, že bezvládnou slečnu objevila ležet na zemi náhodná kolemjdoucí. Opilou dívku zahlédla za budovou restaurace v centru Uherského Ostrohu žena, k...

UHERSKÝ OSTROH – Na dětském oddělení uherskohradišťské nemocnice skončila v noci na čtvrtek opilá sedmnáctiletá dívka. Policejní mluvčí Aleš Mergental agentuře Mediafax uvedl, že bezvládnou slečnu objevila ležet na zemi náhodná kolemjdoucí.

Opilou dívku zahlédla za budovou restaurace v centru Uherského Ostrohu žena, která ihned přivolala policii. „Dechovou zkoušku byla dívka schopna absolvovat až na několikátý pokus a přístroj ukázal 1,66 promile alkoholu. Mladá slečna nebyla schopna ani podepsat záznam o dechové zkoušce. Záchranka ji pak odvezla do nemocnice,“ řekl Mergental.

Dívka ležela na zemi zcela bezprizorní, vedle se povalovala jen prázdná láhev od vodky. Ukázalo se, že se jedná o dívku z obce na Hodonínsku, která byla v Uherském Ostrohu u babičky na prázdninách.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x