Fotbalista Kroupa mění Zlín za Ružomberok, Bača míří do Jihlavy

ZLÍN - Fotbalisté Zlína se v nadcházející druholigové sezoně budou muset obejít bez útočníků Karla Kroupy a Martina Bači, první jmenovaný míří do Ružomberku, druhý do Jihlavy. V pátek o tom informovaly webové stránky Tescomy. Nejlepší střelec uplynulého ročníku druhé ligy Kroupa odchází do slovenského celku na h...

ZLÍN – Fotbalisté Zlína se v nadcházející druholigové sezoně budou muset obejít bez útočníků Karla Kroupy a Martina Bači, první jmenovaný míří do Ružomberku, druhý do Jihlavy. V pátek o tom informovaly webové stránky Tescomy.

Nejlepší střelec uplynulého ročníku druhé ligy Kroupa odchází do slovenského celku na hostování. S Ružomberkem se odchovanec brněnské kopané připravuje již od začátku tohoto týdne a v dresu svého nového klubu odehrál také přípravný zápas proti anglickému celku Leeds United. Na základě tohoto utkání se představitelé MFK rozhodli angažovat třicetiletého Kroupu na půlroční hostování s tím, že v zimní přestávce se kluby mohou dohodnout i na případném přestupu.

K této fázi dohody již vedení Tescomy dospělo v případě čtyřiadvacetiletého Bači. O důrazného útočníka projevila zájem jihlavská Vysočina usilující o postup do nejvyšší soutěže. Bača absolvoval v moravském klubu přípravné zápasy s Hradcem Králové a FK Bohemians Praha. Jihlavské trenéry o svých kvalitách přesvědčil, s mužstvem odjel na soustředění do Blšan a ke stvrzení přestupu chybí vyřídit pouze nezbytné administrativní formality.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x