Na festivalu Masters Of Rock zahrají v sobotu kapely Annihilator, Gamma Ray a Bloodbound

VIZOVICE - Na rockovém hudebním festivalu Masters Of Rock je program obohacen autogramiádami vystupujících kapel. V sobotu zde mohou fanoušci na Prosperita Meet and Greet Stage získat podpis od kapel Bloodbound, Primal Fear nebo Communic, informovali pořadatelé akce v sobotu na webových stránkách. Sobotní hudební program na festiva...

VIZOVICE – Na rockovém hudebním festivalu Masters Of Rock je program obohacen autogramiádami vystupujících kapel. V sobotu zde mohou fanoušci na Prosperita Meet and Greet Stage získat podpis od kapel Bloodbound, Primal Fear nebo Communic, informovali pořadatelé akce v sobotu na webových stránkách.

Sobotní hudební program na festivalu Masters Of Rock začal již od 9.30, kdy vystoupila první kapela Rising Dream.

Dále se na pódiu vystřídají české kapely Legendy se vrací, Dodo, Škwor nebo Doga, norští Communic, polští Behemoth, něměčtí Primal Fear a Gamma Ray a kanadští Annihilator.

Program zakončí švédská skupina Bloodbound. Ta bude mít autogramiádu od 20.45 do 21.15 na Prosperita Meet and Greet Stage. Během soboty se zde mohou fanoušci setkat i s většinou hrajících kapel.

Nedělní program nabízí českou kapelu Euthanasia, Harlej nebo Arakain, ruskou Rhemorha, německou Accept a festival zakončí kapela Lordi, která bude vystupovat od 22.45 do 24 hodin.

Festival Masters Of Rock se koná od čtvrtka do neděle ve Vizovicích u Zlína. Vystupují zde především zahraniční kapely.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x