Divadelníci budou ve Zlíně hrát pohádku pro děti, vstup je zdarma

ZLÍN - Už sedmou pohádkovou neděli v řadě chystá pro děti Obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko ve Zlíně. Mluvčí centra Petr Žabka agentuře Mediafax řekl, že na programu bude tentokrát pohádka O Zlatovlásce a děti mohou zhlédnout představení zcela zdarma. Malí diváci se mohou těšit na interaktivní zábavní hru...

ZLÍN – Už sedmou pohádkovou neděli v řadě chystá pro děti Obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko ve Zlíně. Mluvčí centra Petr Žabka agentuře Mediafax řekl, že na programu bude tentokrát pohádka O Zlatovlásce a děti mohou zhlédnout představení zcela zdarma.

Malí diváci se mohou těšit na interaktivní zábavní hru s velkými loutkami, představení se bude konat v dětském koutku v 10 a v 15 hodin.

Pohádka potrvá přibližně hodinu a dozor dospělého je nutný jen u dětí do tří let věku. Pohádku O Zlatovlásce odehrají herci z brněnské divadelní společnosti Koráb. Další nejbližší představení pro děti se ve Zlatém jablku uskuteční 29. srpna, kdy bude na programu pohádka Sindibádova dobrodružství.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x