Na několika místech Zlína opraví chodníky

ZLÍN - Zlínská radnice hodlá v nejbližší době nechat opravit několik chodníků ve městě. Agentuře Mediafax to ve středu sdělila mluvčí radnice Marie Masaříková. Oprava chodníku a komunikace se například chystá v ulici Podvesná IV. Radní už schválili výběrové řízení na firmu, která stavební práce provede. ...

ZLÍN – Zlínská radnice hodlá v nejbližší době nechat opravit několik chodníků ve městě. Agentuře Mediafax to ve středu sdělila mluvčí radnice Marie Masaříková.

Oprava chodníku a komunikace se například chystá v ulici Podvesná IV. Radní už schválili výběrové řízení na firmu, která stavební práce provede.

Rekonstrukce chodníků a parkovacích stání brzy vypukne také na Tř. Svobody ve Zlíně-Malenovicích. Rada města Zlína již schválila výběr nejvhodnější nabídky a za provedené práce zaplatí město asi 2,6 milionu korun a přibližně 1,2 milionu korun za parkovací stání. Akce budou hrazeny z prostředků přidělených komisi místní části.

Novou podobu získají i chodníky v městské části Příluky. Na základě požadavku komise místní části zde budou opraveny chodníky v ulici Pančava směrem k ulici Nad Pramenem, chodník spojující ulici Pančava s ulicí Boněcko I., v ulici Pančava k ulici Nad Pramenem včetně instalace zábradlí a v ulici Dřevnická mezi lávkou pro pěší a zastávkou MHD.

Oprava chodníku U Majáku na konci ulice Záhutí směrem k obchodu patří mezi další požadavky komise místní části. Protože jsou však pozemky pod komunikací státu, musí s opravou souhlasit Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových. Radní už schválili uzavření smlouvy a jakmile smlouvu podepíše zástupce úřadu, vyhlásí město výběrové řízení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x