Přehradu Bystřička na Vsetínsku ovládne Starý dobrý western

VSETÍN - Na přehradě Bystřička na Vsetínsku bude v sobotu pokračovat druhým dnem 12. ročník country festivalu Starý dobrý western. Ředitelka Centrály cestovního ruchu Východní Moravy Dana Daňová agentuře Mediafax řekla, že dorazí i dcera Michala Tučného. V průběhu festivalu se mohou diváci těšit na téměř třicít...

VSETÍN – Na přehradě Bystřička na Vsetínsku bude v sobotu pokračovat druhým dnem 12. ročník country festivalu Starý dobrý western. Ředitelka Centrály cestovního ruchu Východní Moravy Dana Daňová agentuře Mediafax řekla, že dorazí i dcera Michala Tučného.

V průběhu festivalu se mohou diváci těšit na téměř třicítku kvalitních country a bluegrassových kapel, předání ocenění Association for Main Scene of Country Music za životní přínos country hudbě a bohatý doprovodný program ve stylu country & western. Pořadatelem je občanské sdružení country kapela Gympleři Vsetín. Starý dobrý western je jedním z největších festivalů v tuzemsku zaměřených na country hudbu.

Sobotní program začne v 10 hodin na scéně U Mokrošů a ve 12 hodin na scéně Letní kino. V pestré hudební nadílce vystoupí kromě jiné Karel Zich Revival Band, The Colt ze Slovenska, Wabi Daněk, Minaret, Taverna, Šli náhodou kolem, Sekvoj, Dobrá poloha, Pekaringo Jiří Hurych, slovenští Blueland, Blue Stones, Žamboši, Johnny, Svaťa Kotas Band, Dostavník, G-runs ´n Roses, BlueGate, Stráníci & Mirek Ošanec nebo pořádající Gympleři.

Večer pak bude patřit hvězdám, na pódiu zahraje Věra Martinová za doprovodu kapely P.R.S.T., Tomáš Linka s Přímou linkou a večer uzavřou Tučňáci s Míšou Tučnou. Legendární kapela Michala Tučného vystoupí v původním obsazení se známými písněmi Michala Tučného – a jako hosta představí jeho dceru – Míšu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x