Zloděj přišel krást na Krajský úřad ve Zlíně, ukryl se na záchodě

ZLÍN - Skutečně kuriózní případ řešili policisté ze Zlína. Na toaletách Krajského úřadu ve Zlíně zadrželi pachatele, který se do budovy vloupal, uvedla v pondělí pro agenturu Mediafax policejní mluvčí Jana Bartíková. Hlídka vyjela k budově úřadu v neděli večer poté, co pohybové čidlo spustilo signál na pultu cen...

ZLÍN – Skutečně kuriózní případ řešili policisté ze Zlína. Na toaletách Krajského úřadu ve Zlíně zadrželi pachatele, který se do budovy vloupal, uvedla v pondělí pro agenturu Mediafax policejní mluvčí Jana Bartíková.

Hlídka vyjela k budově úřadu v neděli večer poté, co pohybové čidlo spustilo signál na pultu centralizované ochrany objektů. Před policií prostory sice prohlédla ochranka, ale nikoho nenašla. Policisté prostory prohledali ještě jednou a jejich důkladnost se vyplatila. Mladý muž se skrýval na dámských toaletách.

„Prošli restauraci, kuchyň, sklad potravin a šatny. Pachatel se ukrýval na záchodech a měl u sebe množství drobných mincí. Jde o osmnáctiletého muže ze Zlína,“ uvedla mluvčí. Policisté pachatele dobře znají už minulosti. Má podle všeho na svědomí řadu drobných krádeží, například ve sklepních kójích. Stopy na místě činu zajistil kriminalistický technik. Peníze podle všeho patřily do pokladny v restauraci. Trest pro mladého pachatele bude záviset na vyčíslení škody.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x