Zlín bude v sobotu opět patřit bruslařům

Milovníci bruslení se mohou těšit na další HEPA BladeNight s rádiem Zlín - originální noční jízdu na kolečkových bruslích centrem Zlína. Akce proběhne v sobotu 14. srpna 2010. Začne již tradičně v obchodním centru Zlaté jablko. HEPA BladeNight s radiem Zlín odstartuje jako vždy v OZC Zlaté jablko. Milovníci kolečkov...

Milovníci bruslení se mohou těšit na další HEPA BladeNight s rádiem Zlín – originální noční jízdu na kolečkových bruslích centrem Zlína. Akce proběhne v sobotu 14. srpna 2010. Začne již tradičně v obchodním centru Zlaté jablko.

HEPA BladeNight s radiem Zlín odstartuje jako vždy v OZC Zlaté jablko. Milovníci kolečkových bruslí se mohou začít sjíždět do galerie Zlatého jablka už v 19:30. Na místě bude probíhat doprovodný program a registrace účastníků. Ti pak, přesně ve 20:30, vyrazí na jízdu nočním Zlínem. Nachystány budou dvě trasy. Bruslaři nejprve vyrazí společně ve směru: Zlaté jablko – třída Tomáše Bati – Okružní – nábřeží Dřevnice – ulice 2.května – Gahurova – Zlaté jablko. Celková délka okruhu je přibližně 7,7 km. Zájemci pak mohou vyjet ještě na druhý okruh. Ten je kratší. Měří asi 2,7 km. Podrobné nákresy obou tratí jsou zveřejněny na webovém odkazu: [url=http://www.hepaoutfit.cz]www.hepaoutfit.cz[/url]. Protože se akce koná ve spolupráci s rádiem Zlín, před bruslaři pojede rádio jeep, který zajistí hudební doprovod. Moderátorem akce bude Jakub Ohnutek.

Organizátoři akce upozorňují na to, že bruslaři mohou na projížďku nočním městem vyrazit pouze pokud budou mít u sebe reflexní prvky. Tedy čelovku, blikačku nebo podsvícení koleček. Zapomnětlivci si budou moci v místě startu zakoupit svítící neonové tyčinky. Samozřejmostí by měla být také přilba. Na akci bude kromě organizátorů dohlížet Policie ČR.

Start i cíl HEPA BladeNight bude tradičně v OZC Zlaté jablko. Po ukončení akce se tady mohou bruslaři těšit ještě na losování o zajímavé ceny.

V sobotu 14. srpna 2010, mezi 9 – 12 hodinou bude otevřena, tak jako každý týden, také populární školička bruslení pro děti. Děti se v ní naučí základy jízdy na kolečkových bruslích. Lekce bruslení proběhne na střeše parkoviště OZC Zlaté jablko. V případě špatného počasí o patro níže.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x