Omezení železniční dopravy během barumky

Již pošesté se uskuteční při Barum Czech Rally Zlín divácká Super rychlostní zkouška v ulicích Zlína a bývalém Baťově areálu. Pojede se v pátek 27. srpna 2010 ve večerních hodinách (první vůz Star rally startuje ve 20 hodin, soudobé vozy ve 21.15 hodin). Na soutěžní posádky čekají celkem tři okruhy v délce tří kil...

Již pošesté se uskuteční při Barum Czech Rally Zlín divácká Super rychlostní zkouška v ulicích Zlína a bývalém Baťově areálu. Pojede se v pátek 27. srpna 2010 ve večerních hodinách (první vůz Star rally startuje ve 20 hodin, soudobé vozy ve 21.15 hodin). Na soutěžní posádky čekají celkem tři okruhy v délce tří kilometrů v krajském městě Zlíně, celkem Super RZ měří 9,36 km. Z důvodu konání této atraktivní rychlostní zkoušky dojde k částečnému omezení železniční dopravy. Přinášíme pro všechny návštěvníky soutěže a obyvatele Zlína aktuální informace Českých drah ohledně omezení železniční dopravy.

K omezení dojde v následujících lokalitách:
– bude omezen přístup k nádraží Zlín-střed (přístupová cesta přes areál Svitu od budovy krajského úřadu za budovami 22, 23, 24, 25 a 16/3, cesta bude označena pořadatelem Barum Czech Rally Zlín). Cestujícím je doporučeno využívat raději zastávku Zlín – Prštné.

– osobní vlaky od 20.05 do 23.35 hod budou nahrazeny autobusy:
směr Vizovice – Otrokovice: cestující jedoucí přes stanici Zlín-střed budou přepraveni do zastávky Zlín – Prštné, kde přesednou na vlak, cestující do stanice Zlín-střed vystoupí na náhradní zastávce na náměstí Práce.

směr Otrokovice – Vizovice: cestující jedoucí přes stanici Zlín-střed budou přepraveni náhradní autobusovou dopravou již ze zastávky Zlín-Prštné, cestující do stanice Zlín-střed mohou do této stanice pokračovat vlakem, cestující ze stanice Zlín- střed, směr Vizovice budou přepraveni vlakem do zastávky Zlín-Prštné, kde přesednou na náhradní autobusovou dopravu.

– vlak Ex 523 z Prahy zastaví mimořádně pro výstup cestujících na zastávce Zlín-Prštné (cestující mohou vystoupit také v cílové stanici Zlín-střed).

Diváci Super rychlostní zkoušky mohou při odjezdu ze Zlína využít služeb Českých drah. České dráhy, a.s., zajistily ve spolupráci s pořadatelem Barum Czech Rally Zlín rozvoz návštěvníků ze Zlína do Vizovic mimořádným vlakem. Ten bude vypraven ze stanice Zlín-střed ve 23.37 hodin a zastaví ve všech stanicích a zastávkách.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x