Zranění zlínského hokejového útočníka Vlacha není vážné

ZLÍN - Zranění středního útočníka týmu PSG Zlín Romana Vlacha není tak vážné, jak se v minulých dnech zdálo, nadějný forvard by se dokonce mohl objevit v sestavě Jihomoravanů již v úterním přípravném duelu se Slovanem Bratislava. Informovaly o tom v pondělí oficiální internetové stránky klubu. Vlach si způsobil ...

ZLÍN – Zranění středního útočníka týmu PSG Zlín Romana Vlacha není tak vážné, jak se v minulých dnech zdálo, nadějný forvard by se dokonce mohl objevit v sestavě Jihomoravanů již v úterním přípravném duelu se Slovanem Bratislava. Informovaly o tom v pondělí oficiální internetové stránky klubu.

Vlach si způsobil nepříjemné zranění ruky v utkání Tipsport Hockey Cupu proti Vítkovicím. Původní zprávy ze zlínského klubu hovořily o tom, že jedenadvacetiletý forvard má zlomené kůstky v zápěstí, přičemž doba léčení se odhadovala na čtyři až šest týdnů.

Opakované podrobné vyšetření však prokázalo, že zranění není tak vážné. Syn někdejšího výborného forvarda Vsetína či Zlína Rostislava Vlacha tak bude i přes trvající bolesti připraven k úternímu přátelskému střetnutí se Slovanem Bratislava.

„Jsme samozřejmě rádi, že se první informace o složitosti zranění nepotvrdila, to by bylo daleko horší a pro závěr přípravy komplikovanější. Takto bude Roman trochu limitován, ale hrát může a zranění se bude určitě lepšit,““ liboval si pro oficiální klubový web trenér PSG Zlín Zdeněk Venera.“

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x