Obchodní centrum Zlín slavnostně otvírá 16.9.2010

Nově zrekonstruované Obchodní centrum Zlín Vám přináší výhodný nákup v zajímavém prostředí centra Zlína. Novou etapou začala rekonstrukce Obchodního centra Zlín dne 4. 1. 2010. Investorem je Moravský Peněžní Ústav, který budovu vlastní. Stavbu realizovala společnost PSG-International a.s. a architektonický ráz se zrod...

Nově zrekonstruované Obchodní centrum Zlín Vám přináší výhodný nákup v zajímavém prostředí centra Zlína.
Novou etapou začala rekonstrukce Obchodního centra Zlín dne 4. 1. 2010. Investorem je Moravský Peněžní Ústav, který budovu vlastní. Stavbu realizovala společnost PSG-International a.s. a architektonický ráz se zrodil v Ateliéru 91, spol. s r.o. u ing. arch. Richarda Turny.

Zajímavostí je také revitalizace přilehlého okolí, včetně zpřístupnění podchodu, který by měl získat z části bezbariérový vstup. Umožní tak rychlejší a pohodlnější pohyb maminek s kočárky a taky osob se sníženou tělesnou pohyblivostí.
V první etapě chceme zákazníkům především nabídnout výrobky a zboží denní potřeby. Své místo zde má potravinový řetězec TESCO, řeznictví, pekařství, květinářství, dále pak dvě kavárny a vinotéka.
V interiéru budou návštěvníky vozit eskalátory a dva panoramatické výtahy. Celý objekt ke klimatizovaný, takže i v horkých letních dnech zde mohou návštěvníci pohodlně nakupovat. Důležitým prvkem je protipožární hasicí systém – tzv. mlhový systém.

V druhé etapě, kterou chceme otevřít do konce roku by měli postupně zákazníci nacházet obchody s oblečením a tzv. zdravotnické patro, které bude sloužit především k péči o zdraví.

Rádi bychom touto cestou poděkovali všem partnerům, kteří se na této rekonstrukci podíleli.
Dále partnerům ( DDM ASTRA, ZUŠ Zlín, DD Uherské Hradiště, ERGO Zlín, Hvězda o.s.)
Věříme, že nové Obchodní centrum Zlín bude pro Vás milí návštěvníci příjemným prostředím pro Váš každodenní nákup.

Jana Hlaváčová
Tisková mluvčí OC Zlín

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x