Zápas druhé hokejové ligy mezi Vsetínem a Havířovem se nedohrál kvůli řádění fanoušků

VSETÍN - Středeční zápas druhé hokejové ligy mezi Vsetínem a Havířovem se nedohrál kvůli řádění fanoušků, sudí jej předčasně ukončil ve 42. minutě. Informaci zveřejnily ve středu večer internetové stránky vsetínského klubu. Zápas prvního kola druhé ligy hraný na stadionu na Lapači měl nabídnout atraktivní p...

VSETÍN – Středeční zápas druhé hokejové ligy mezi Vsetínem a Havířovem se nedohrál kvůli řádění fanoušků, sudí jej předčasně ukončil ve 42. minutě. Informaci zveřejnily ve středu večer internetové stránky vsetínského klubu.

Zápas prvního kola druhé ligy hraný na stadionu na Lapači měl nabídnout atraktivní podívanou. Dění na ledě nabídlo hokej plný šancí, ale vše pokazilo chování fanoušků. Během přestávky mezi druhou a třetí třetinou došlo k potyčkám mezi fanoušky.

Příznivci hostů podle internetových stránek vsetínského klubu vyrazili k jednomu ze sektorů na sezení, kde došlo k bitce se vsetínskými příznivci. K přerušení duelu pak došlo za stavu 2:3 v čase 41:27. To stadion zamořilo několik světlic, které podle webu vylétly z havířovského sektoru. Světlice přistály na ledě a v tu chvíli byl osud zápasu zpečetěn. O patnáct minut později rozhodčí po domluvě s kapitány utkání definitivně ukončil.

O osudu zápasu mezi Valašským hokejovým klubem Vsetín a HC Havířov Panthers tak nyní bude rozhodovat disciplinární komise.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x