Ve Zlíně se pojede letošní poslední BladeNight na kolečkových bruslích

ZLÍN - Poslední letošní příležitost projet se nočním Zlínem mají vyznavači in-line bruslení v sobotu. Mluvčí obchodního a zábavního centra Zlaté jablko Petr Žabka agentuře Mediafax řekl, že na BladeNight se mohou jezdci začít sjíždět od 19.30 hodin. V galerii Zlínského jablka se uskuteční doprovodný program a reg...

ZLÍN – Poslední letošní příležitost projet se nočním Zlínem mají vyznavači in-line bruslení v sobotu. Mluvčí obchodního a zábavního centra Zlaté jablko Petr Žabka agentuře Mediafax řekl, že na BladeNight se mohou jezdci začít sjíždět od 19.30 hodin.

V galerii Zlínského jablka se uskuteční doprovodný program a registrace účastníků. Jezdci pak přesně ve 20.30 hodin vyrazí na jízdu nočním Zlínem. Nachystány budou dvě trasy. Bruslaři nejprve vyrazí společně ve směru: Zlaté jablko – třída Tomáše Bati – Okružní – nábřeží Dřevnice – Ulice 2.května – Gahurova – Zlaté jablko. Celková délka okruhu je přibližně 7,7 kilometrů. Zájemci pak mohou vyjet ještě na druhý okruh, který je kratší a měří asi 2,7 kilometrů.

Organizátoři akce upozorňují na to, že bruslaři mohou na projížďku nočním městem vyrazit pouze, pokud budou mít u sebe reflexní prvky. Tedy čelovku, blikačku nebo podsvícení koleček. Zapomnětlivci si budou moci v místě startu zakoupit svítící neonové tyčinky. Samozřejmostí by měla být také přilba. Na akci budou kromě organizátorů dohlížet i policisté.

V sobotu mezi 9. až 12. hodinou bude letos naposledy otevřena také oblíbená školička bruslení pro děti. Děti se v ní naučí základy jízdy na kolečkových bruslích. Lekce bruslení se uskuteční na střeše parkoviště Zlatého jablka. V případě špatného počasí o patro níže.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x