Policisté na Uherskohradišťsku kontrolovali řidiče pomocí vrtulníku

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Dopravně bezpečnostní akci uspořádali v pátek policisté na Uherskohradišťsku. Mluvčí policie Aleš Mergental agentuře Mediafax sdělil, že při pátrání po motoristech, kteří nedodržují pravidla silničního provozu, jim pomáhal i vrtulník. Policisté celé dopoledne sledovali provoz na tranzitní silnici...

UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Dopravně bezpečnostní akci uspořádali v pátek policisté na Uherskohradišťsku. Mluvčí policie Aleš Mergental agentuře Mediafax sdělil, že při pátrání po motoristech, kteří nedodržují pravidla silničního provozu, jim pomáhal i vrtulník.

Policisté celé dopoledne sledovali provoz na tranzitní silnici I/50. „Celkem sedm řidičů porušilo základní pravidla bezpečného provozu na silnicích. V situaci, kdy policisté ve vzduchu zaznamenali přestupek, oznámili to hlídkám rozmístěným pod nimi na trase a ti již hříšníka za volantem dostihli a zastavili,“ uvedl Mergental.

Kromě předjíždění na plné čáře se policisté zajímali i o povolenou rychlost, dávání přednosti v jízdě či případné ohrožení jiných účastníků silničního provozu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x