Nehoda u dálnice na Kroměřížsku si vyžádala sedm zraněných

KROMĚŘÍŽ - Vážná dopravní nehoda dvou osobních automobilů u sjezdu z dálnice D1 nedaleko Bezměrova na Kroměřížsku, si v sobotu odpoledne vyžádala sedm zraněných lidí. Agenturu Mediafax o události informovala Hana Polešáková ze zlínské krajské záchranky. Nehoda se stala krátce před 16. hodinou na nechvalně známé k

KROMĚŘÍŽ – Vážná dopravní nehoda dvou osobních automobilů u sjezdu z dálnice D1 nedaleko Bezměrova na Kroměřížsku, si v sobotu odpoledne vyžádala sedm zraněných lidí. Agenturu Mediafax o události informovala Hana Polešáková ze zlínské krajské záchranky.

Nehoda se stala krátce před 16. hodinou na nechvalně známé křižovatce u Bezměrova. „Pravděpodobnou příčinou je nedání přednosti v jízdě. Řidička citroenu na vedlejší komunikaci nedala přednost Land Roveru, který jel po hlavní silnici,“ uvedla mluvčí policie Simona Kyšnerová.

Přestože bylo zraněno sedm lidí, které záchranná služba převezla do několika nemocnic, byla zranění z většiny lehčího charakteru. „Srazila se zde naštěstí auta novější výroby s lepšími bezpečnostními prvky, protože jinak mohly být následky střetu podstatně horší,“ dodala Kyšnerová.

Na stejném místě se obdobná nehoda stala naposledy ve čtvrtek, kdy se tu při srážce dvou vozidel zranilo šest lidí, z toho tři těžce, včetně čtyřletého dítěte. Toho musel vrtulník transportovat do brněnské nemocnice s těžkým zraněním.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x