Uklízečka v nemocnici okradla manžela pacientky o téměř 80 tisíc korun

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Jen několik minut stačilo jedenačtyřicetileté zaměstnankyni nemocnice ve Valašském Meziříčí k tomu, aby okradla manžela jedné z pacientek o téměř 80 tisíc korun. Policejní mluvčí Lenka Javorková ve čtvrtek agentuře Mediafax sdělila, že kriminalisté už zlodějku dopadli a obvinili. Muž z Vala...

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ – Jen několik minut stačilo jedenačtyřicetileté zaměstnankyni nemocnice ve Valašském Meziříčí k tomu, aby okradla manžela jedné z pacientek o téměř 80 tisíc korun. Policejní mluvčí Lenka Javorková ve čtvrtek agentuře Mediafax sdělila, že kriminalisté už zlodějku dopadli a obvinili.

Muž z Valašskomeziříčska (39) přišel do nemocnice navštívit svou ženu. Když spolu na deset minut opustili místnost pro návštěvy, uklízečka zaměstnaná v nemocnici toho využila a sebrala mu z místnosti odloženou příruční taštičku. V ní bylo téměř 60 tisíc korun, 50 euro, přenosný minipočítač, flashdisky, osobní doklady i platební karty.

Policisté zlodějku velmi rychle vypátrali. Zjistili totiž, že nemocnice zaměstnává ženu, která měla v minulosti na svědomí hned několik majetkových deliktů. Během výslechu se žena ke všemu přiznala a věci nepozornému muži vrátila zpět.

Policisté zlodějku obvinili z přečinu krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Hrozí jí až pětileté vězení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x