Zlín zahájí podzimní úklid

ZLÍN - Podzimní úklid, v rámci kterého budou Technické služby Zlín sbírat velkoobjemový odpad a odpad ze zahrad, bude ve Zlíně zahájen v sobotu. Agentuře Mediafax to řekla mluvčí zlínské radnice Marie Masaříková. Během tří sobot budou ve vybraných lokalitách přistaveny velkoobjemové kontejnery nebo speciální vozidl...

ZLÍN – Podzimní úklid, v rámci kterého budou Technické služby Zlín sbírat velkoobjemový odpad a odpad ze zahrad, bude ve Zlíně zahájen v sobotu. Agentuře Mediafax to řekla mluvčí zlínské radnice Marie Masaříková.

Během tří sobot budou ve vybraných lokalitách přistaveny velkoobjemové kontejnery nebo speciální vozidlo Technických služeb.

V sobotu 2. října se tak kontejnerů dočkají lidé v ulici Na Požáře, Sadová, Smetanova, Vodní, Santražiny, Lorencova Zbožensko – před domem číslo popisné 65, K Majáku u restaurace U hřiba, v Kotěrově ulici, ve Fabiánce I, U Zimního stadionu, na Benešově nábřeží bude kontejner stát u pizzerie U čápa, na třídě Tomáše Bati u garáží nad restaurací Myslivna a kontejnery budou i v ulici Pod Babou.

Další lokality přijdou na řadu 16. října a poté ještě 6. listopadu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x