Věci veřejné: NESMÍŘÍME SE!? Ale s čím?

Politická strana Věci veřejné ve Zlíně si zvolila za ústřední heslo své volební kampaně slogan NESMÍŘÍME SE (s korupcí, se špatným hospodařením Zlína apod.). Představitele strany VV na čelných místech zlínské kandidátky považuje ODS za velmi kontroverzní, a proto: [size=115%]ODS vyzývá Věci veře...

Politická strana Věci veřejné ve Zlíně si zvolila za ústřední heslo své volební kampaně slogan NESMÍŘÍME SE (s korupcí, se špatným hospodařením Zlína apod.). Představitele strany VV na čelných místech zlínské kandidátky považuje ODS za velmi kontroverzní, a proto:

[size=115%]ODS vyzývá Věci veřejné: Začněte u sebe![/size]

NESMIŘTE SE s těmi svými kandidáty, kteří figurovali jž v několika politických subjektech a odevšad byli odejiti (manipulace s členskou základnou, nedemokratické praktiky, preference osobních zájmů před službou veřejnosti apod.)

NESMIŘTE SE s těmi svými kandidáty, jejichž vlastní podnikání je spojeno s mnoha kontroverzními kroky (milionové dluhy po vlastních zkrachovalých firmách, dluhy na zaměstnaneckých mzdách, stíhání protikorupční policií apod.)

NESMIŘTE SE s těmi svými kandidáty, kteří jsou nekompetentní a přitom chtějí obsadit důležitá místa (absence vzdělání, městské finance chtějí převzít ti, co velmi zadlužili i vlastní firmy apod.)

ODS nerozumí tomu, proč TOP09 nenabídla spolupráci občanským demokratům

Občanská demokratická strana ve Zlíně nerozumí postupu strany T0P09 ve věci uzavření smlouvy o spolupráci se stranou Věci veřejné, kterou představitelé obou stran podepsali minulý pátek.

Občanské demokraty zarazilo, proč TOP09 neoslovila s jednoznačným oficiálním návrhem na smlouvu o povolební spolupráci právě ODS.

I přesto, že TOP09 uzavřela smlouvu o předvolební i povolební koalici se stranou Věci veřejné, jejíž zlínské představitele a kandidáty na čelních místech kandidátní listiny považuje ODS za velmi kontroverzní, zůstává strana TOP09 i nadále přirozeným partnerem ODS pro povolební spolupráci.

[url=http://www.odsprozlin.cz]www.odsprozlin.cz[/url]

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x