Do Valašských Klobouk se sjedou zdravotníci vzdělávat se o rentgenovém vyšetřování

VALAŠSKÉ KLOBOUKY - Česká asociace sester pořádá ve středu ve Valašských Kloboukách odborný seminář o novinkách v rentgenových vyšetřovacích metodách. Agentuře Mediafax to řekla mluvčí valašskokloboucké radnice Lenka Zvonková. Seminář je určený především zdravotním sestrám, porodním asistentkám, zdravotnick

VALAŠSKÉ KLOBOUKY – Česká asociace sester pořádá ve středu ve Valašských Kloboukách odborný seminář o novinkách v rentgenových vyšetřovacích metodách. Agentuře Mediafax to řekla mluvčí valašskokloboucké radnice Lenka Zvonková.

Seminář je určený především zdravotním sestrám, porodním asistentkám, zdravotnickým záchranářům a zdravotně-sociálním pracovníkům. Lekce je součástí vzdělávacích programů pro zdravotníky, takže za její absolvování získají účastníci čtyři kreditní body. Setkání se bude konat v malém sále Kulturního domu Klobučan od 15 hodin.

Program semináře vyplní přednášky čtyř odborníků na rentgenové vyšetřovací metody. O angiografii, intervenčních metodách na dolních končetinách a nových možnostech zobrazení na CT bude přednášet primář Zdeněk Trávníček. O rentgenovém vyšetření zubů pohovoří radiologická asistentka Ludmila Slánská, přípravu pacienta na kontrastní rentgenové vyšetření a sonografii přiblíží asistentka Eva Petrů a přínosy a rizika rentgenového záření na pacienta při vyšetření porovná asistentka Markéta Vincourová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x