Rehabilitační stacionář ve Zlíně pořádá Den otevřených dveří

ZLÍN - Den otevřených dveří se uskuteční ve středu v Rehabilitačním stacionáři ve Zlíně na Nivách. Agentuře Mediafax to uvedla mluvčí zlínské radnice Marie Masaříková. Se zázemím a s činností stacionáře se mohou přijít lidé seznámit kdykoliv od 9 do 17 hodin. Rehabilitační stacionář je zařízení statut

ZLÍN – Den otevřených dveří se uskuteční ve středu v Rehabilitačním stacionáři ve Zlíně na Nivách. Agentuře Mediafax to uvedla mluvčí zlínské radnice Marie Masaříková.

Se zázemím a s činností stacionáře se mohou přijít lidé seznámit kdykoliv od 9 do 17 hodin.

Rehabilitační stacionář je zařízení statutárního města Zlín určené pro děti od kojeneckého věku do deseti let se speciálními potřebami, s potřebou komplexní léčebně-výchovné péče, s důrazem na péči rehabilitační. Docházejí sem děti s kombinovanými vadami různých typů a stupňů. Zařízení mohou využívat mimořádně i děti se speciálními potřebami, například s dietním omezením a podobně. Pobyt doporučuje dětský neurolog nebo pediatr.

Statutární město Zlín je zřizovatelem celkem 24 mateřských a 13 základních škol. Provozní zařízení na školy a školská zařízení jen pro letošní rok činí více než 64 milionů korun, dalších asi 15 milionů korun tvoří provozní výdaje na organizační složky ve správě magistrátu, tedy jesle, středisko volného času, Linku SOS a rehabilitační stacionář.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x