ODS: Máme své chyby, ale jsme zárukou jistoty a rozvoje!

Občanská demokratická strana byla v končícím čtyřletém volebním období ve vedení města Zlína jednoznačně úspěšná. Snížili jsme dluhy Zlína i dluhovou službu města, vytvořili jsme stamilionové finanční rezervy pro financování potřeb města a jeho rozvoje v příštích letech, podařilo se odblokovat svitovský ar...

Občanská demokratická strana byla v končícím čtyřletém volebním období ve vedení města Zlína jednoznačně úspěšná.

Snížili jsme dluhy Zlína i dluhovou službu města, vytvořili jsme stamilionové finanční rezervy pro financování potřeb města a jeho rozvoje v příštích letech, podařilo se odblokovat svitovský areál, postavilo se několik cyklostezek, dokončilo se kongresové centrum, opravena byla řada chodníků a cest, rekonstruovány byly školy i školky, zavedli jsme další opatření k zprůhledňování veřejných zakázek a výběrových řízení, zajistili jsme podporu velkému množství kulturních, sportovních, sociálních či jiných akcí a projektů, výrazně jsme změnili přístup k místním částem, omezili jsme hazard ve Zlíně a tak bychom mohli pokračovat.

Političní oponenti však neustále dokola lžou a snaží se přesvědčit veřejnost, že ODS za čtyři roky působení ve vedení města Zlína nic dobrého neudělala. To je samozřejmě hloupost a smutné je, že to ví i ti, kteří nás veřejně kritizují, ovšem tuší, že musí lhát, aby vůbec něčím zaujali! Objektivní zhodnocení provedou voliči sami, snad nikoli na základě emocí a planých slibů či líbivých hesel a sloganů, ale na základě seriozní znalosti věci a seznámení se s tím, co se v uplynulých čtyřech letech povedlo, co se nepovedlo a co se povedlo jen částečně.

Občanští demokraté dokáží být sebekritičtí. Dobře víme, že ne vše se povedlo beze zbytku splnit, ne vždy jsme se chovali či reagovali ideálně, ne vždy jsme šli tou správnou cestou. O svých chybách víme, snažíme se z nich poučit a z krizí vycházet silnější. Víme, v jakých oblastech správy města Zlína máme dluhy či rezervy a jsme připraveni to řešit.

ODS je tradiční, konzervativní, jasně vymezenou, stabilní pravicovou stranou se silnými vazbami na kraj, český i evropský parlament i vládu. Naši kandidáti nejsou účelově a nesystematicky nabíráni na kandidátní listiny, jak je to v případě většiny novějších menších subjektů. Naši lidé jsou zkušenými a prověřenými politiky, kteří jsou připraveni úspěšně pokračovat ve správě města Zlína ve všech oblastech. Občanští demokraté ve Zlíně mají výsledky. Kdo je chce vidět, určitě je vidí.

Než vhodíte svůj hlas do volební urny, zamyslete se prosím, co o kandidátech, jež se chystáte volit, vlastně víte! Jsou nezávislé subjekty či hnutí nestraníků skutečně tím pravým, když o nich nikdo nic neví? Když nikdo neví, jestli se kloní spíše k pravici či k levici, jaký mají pohled na svět, na ekonomiku, na životní hodnoty? Nechtějí tito lidé jen hájit své dílčí osobní zájmy podle toho, v které části města zrovna bydlí? Nejsou tito nezávislí kandidáti třeba neúspěšní v civilním životě a nechtějí třeba sami sebe a své rodiny zajistit jinak? Jistotu u nich nemáte. U ODS vždycky víte, na čem jste! Přejeme vám šťastnou ruku a dobrý výběr těch, kteří vás budou po příští čtyři roky na zlínské radnici zastupovat.

Za tým zlínských občanských demokratů
PhDr. Ondřej Andrys, předseda ODS Zlín-město a zlínský zastupitel

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x