Květa Fialová pokřtí v Buchlovicích knihu Jak se modlí čarodějky

BUCHLOVICE - V Sala terreně buchlovického zámku bude v sobotu ve 14 hodin zahájena autogramiáda knihy Michaely Kudláčkové Jak se modlí čarodějky. Dagmar Šnajdarová z Národního památkového ústavu Kroměříž agentuře Mediafax řekla, že kmotrou bude herečka Květa Fialová. Autorka knihy Jak se modlí čarodějky se pokouš

BUCHLOVICE – V Sala terreně buchlovického zámku bude v sobotu ve 14 hodin zahájena autogramiáda knihy Michaely Kudláčkové Jak se modlí čarodějky. Dagmar Šnajdarová z Národního památkového ústavu Kroměříž agentuře Mediafax řekla, že kmotrou bude herečka Květa Fialová.

Autorka knihy Jak se modlí čarodějky se pokouší své čtenáře nejen pobavit, ale i zastavit, aby měli možnost prohlédnout si svůj vnitřní svět a jeho zákoutí, uvědomit si sílu vlastního podvědomí, sílu myšlenky i vyřčeného slova.

Michaela Kudláčková se narodila v roce 1968. Do povědomí veřejnosti se zapsala jako dětská herečka, zahrála si například ve filmuVeronika, prostě Nika či v seriálu My všichni školou povinní, kde měla roli Barči Hrdinové. Odmaturovala na sociálně-právní škole a prošla mnohými zaměstnáními. Nyní je redaktorkou magazínu Žena-in. Věnuje se magii a přidruženým oborům, má čtyři dcery a žije v Praze.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x