Legendární Razula se otevře veřejnosti

VELKÉ KARLOVICE - Den otevřených dveří se v sobotu uskuteční ve Velkých Karlovicích na Vsetínsku, lidé si budou moci prohlédnout nový bytový dům Apartmány Razula. Agentuře Mediafax to sdělila obchodní ředitelka objektu Ivana Kučerová. Apartmány Razula vznikly v místech, kde v 70. a 80. letech stával legendární hotel Ra...

VELKÉ KARLOVICE – Den otevřených dveří se v sobotu uskuteční ve Velkých Karlovicích na Vsetínsku, lidé si budou moci prohlédnout nový bytový dům Apartmány Razula. Agentuře Mediafax to sdělila obchodní ředitelka objektu Ivana Kučerová.

Apartmány Razula vznikly v místech, kde v 70. a 80. letech stával legendární hotel Razula. Budova, která v minulosti patřila k dominantám karlovického údolí Léskové, po roce 1989 zpustla a zchátrala. Před několika lety ji odkoupila soukromá společnost a přestavěla v bytový dům. Ten byl nyní dokončen a v sobotu si jej může při té příležitosti prohlédnout široká veřejnost v rámci Dne otevřených dveří. Prohlídky se budou konat od 10 do 16 hodin. Pro návštěvníky bude připraveno i občerstvení a soutěž v patování valaškou.

Nový bytový dům Apartmány Razula vzhledově navazuje na někdejší architekturu hotelu. Oproti původnímu půdorysu a parametrům je ovšem rozšířen. V domě, který se nachází přímo u sjezdovky Razula, se nachází 40 jednopokojových a dvoupokojových bytů, které budu využívány nejen pro trvalé bydlení, ale i jako rekreační byty a někteří majitelé je také kupují s cílem využívat je během své nepřítomnosti k pronájmům turistům. V současné době je prodána již téměř polovina nabízených bytů. V budově se ještě počítá se zřízením restaurace a wellness. Patronem projektu je herec Pavel Zedníček.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x