Ve zlínském Baťově mrakodrapu se bude hovořit o zdraví

ZLÍN - V Expozici Baťova mrakodrapu ve Zlíně bude ve středu pokračovat další z řady přednášek Klubu zdraví Samari. Agenturu Mediafax o tom informoval Jan Vandík z tiskového oddělení Krajského úřadu Zlínského kraje. Přednáška začne v 18 hodin a tentokrát ponese název Na čem závisí cena člověka?. O tom, čím je da...

ZLÍN – V Expozici Baťova mrakodrapu ve Zlíně bude ve středu pokračovat další z řady přednášek Klubu zdraví Samari. Agenturu Mediafax o tom informoval Jan Vandík z tiskového oddělení Krajského úřadu Zlínského kraje.

Přednáška začne v 18 hodin a tentokrát ponese název Na čem závisí cena člověka?. O tom, čím je daná hodnota člověka či které faktory se podílejí na utváření vlastního sebevědomí pohovoří Martin Žůrek.

Klub zdraví Samari byl založen v září 2009. Hostovalo v něm již téměř dvacet přednášejících z Moravy, Čech i ze Slovenska. Příznivci zdravého životního stylu se dosud měli možnost seznámit s tématy o ekologii, výživě, muzikoterapii, budování mezilidských vztahů, péčí o dítě a podobně.

Samari je dobročinná organizace s regionální i mezinárodní působností. Kromě provozování Klubu zdraví Samari se věnuje zejména vzdělávacímu programu dětí v Bangladéši, dobrovolnictví a pomoci lidem v nouzi.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x