Dětské oddělení valašskomeziříčské nemocnice získalo darem 400 tisíc korun

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Legendární tenista Björn Borg předal dětskému oddělení valašskomeziříčské nemocnice šek na 400 tisíc korun. Agenturu Mediafax o tom v sobotu informovala mluvčí nemocnice Hana Szotkowská. Šek si zástupci nemocnice převzali v pátek na tenisové exhibici v ČEZ Aréně v Ostravě a peníze malým paci...

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ – Legendární tenista Björn Borg předal dětskému oddělení valašskomeziříčské nemocnice šek na 400 tisíc korun. Agenturu Mediafax o tom v sobotu informovala mluvčí nemocnice Hana Szotkowská.

Šek si zástupci nemocnice převzali v pátek na tenisové exhibici v ČEZ Aréně v Ostravě a peníze malým pacientům věnoval pořadatel akce, společnost Česká sportovní. Získané finance poslouží k nákupu přístrojového vybavení.

Na nově postaveném dětském oddělení valašskomeziříčské nemocnice jsou hospitalizovány děti do 18 let. Odborníci zde léčí širokou škálu dětských onemocnění, přijímány jsou i děti k operačním výkonům a po úrazech. Součástí oddělení je i stanice novorozenecká, kde nemocnice zajišťuje péči v režimu rooming in. Všechny pokoje splňují náročná kritéria Světové zdravotnické organizace.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x