Ondrášovka Cup, odveta osmifinále: SK Hanácká Slavia Kroměříž – FC TVD Slavičín 0:0

KROMĚŘÍŽ - Fotbalisté Kroměříže remizovali ve středečním utkání dvou týmů z Moravskoslezské fotbalové ligy v rámci odvety osmifinále Ondrášovka Cupu se Slavičínem 0:0. První zápas ale Hanácká Slavia vyhrála ve Slavičíně 5:1 a zaslouženě tak postoupila. Odveta se za rozhodnutého stavu hrála v klidném tempu bez...

KROMĚŘÍŽ – Fotbalisté Kroměříže remizovali ve středečním utkání dvou týmů z Moravskoslezské fotbalové ligy v rámci odvety osmifinále Ondrášovka Cupu se Slavičínem 0:0. První zápas ale Hanácká Slavia vyhrála ve Slavičíně 5:1 a zaslouženě tak postoupila.

Odveta se za rozhodnutého stavu hrála v klidném tempu bez větších šancí. Kroměříž si hlídala čtyřbrankový náskok a nepřipustila drama. Přestože na domácím hřišti nevstřelila branku, postupuje do čtvrtfinále, kde se utká na jaře s prvoligovou Zbrojovkou Brno.

Ondrášovka Cup, odveta osmifinále:SK Hanácká Slavia Kroměříž – FC TVD Slavičín 0:0Rozhodčí: Hájek – Peřina, Marek. ŽK: Budín (Kroměříž). První zápas 1:5, postupuje Kroměříž.Sestavy:SK Hanácká Slavia Kroměříž: Vogl (46. Jarka) – Klimek, Šilinger, Budín, Matoušek – Kovařík, Mazouch, Handl, Hromek – Huška (75. Valášek), Janča (46. Fiala). Trenér: Jindřich Lehkoživ.FC TVD Slavičín: Mendl – Ptáček, Šamánek, Bělaška, Remeš (88. Sochora) – Jaroš, Hnaníček, Řihák, Holek, Stýskala – Melichárek (60. Skála). Trenér: Vladislav Straka.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x