Vedení kroměřížské radnice si rozdělilo kompetence

KROMĚŘÍŽ - Nové vedení kroměřížské radnice si na svém prvním jednání městské rady rozdělilo kompetence. Agentuře Mediafax to oznámil mluvčí města Pavel Zrna. Jak je v Kroměříži zvykem, každý z uvolněných radních odpovídá za svěřenou oblast činnosti města, která většinou souvisí s činností jednotlivých...

KROMĚŘÍŽ – Nové vedení kroměřížské radnice si na svém prvním jednání městské rady rozdělilo kompetence. Agentuře Mediafax to oznámil mluvčí města Pavel Zrna.

Jak je v Kroměříži zvykem, každý z uvolněných radních odpovídá za svěřenou oblast činnosti města, která většinou souvisí s činností jednotlivých radničních odborů.

Starostka Daniela Hebnarová (ODS) bude mít osobně na starosti odbor vnitřních věcí, odbor finanční, živnostenský úřad, právní odbor, odbor rozvoje města a problematiku cestovního ruchu.

Do kompetencí místostarosty Miloše Malého (ČSSD) spadá činnost stavebního úřadu, odboru dopravy a Městské policie Kroměříž. Radní Jarmila Číhalová (Volba pro Kroměříž) se tak jako doposud bude věnovat sociálním záležitostem a kompetencím spadajícím pod odbor školství, kultury a státní památkové péče. Radní Marek Šindler (ČSSD) bude odpovědný za činnost odboru služeb, odbor životního prostředí a bude mít na starosti i komunikaci se společnostmi Biopas a Kroměřížské technické služby.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x