Kroměřížská radnice hledá nového ředitele Domu kultury

KROMĚŘÍŽ - Město Kroměříž hledá vhodného kandidáta, který by se ujal funkce ředitele místního Domu kultury. Dosavadní ředitelka Daniela Hebnarová byla totiž zvolena v Kroměříži starostkou, agentuře Mediafax to oznámil mluvčí kroměřížské radnice Pavel Zrna. Daniela Hebnarová (ODS) se na prvním jednání Rady mě...

KROMĚŘÍŽ – Město Kroměříž hledá vhodného kandidáta, který by se ujal funkce ředitele místního Domu kultury. Dosavadní ředitelka Daniela Hebnarová byla totiž zvolena v Kroměříži starostkou, agentuře Mediafax to oznámil mluvčí kroměřížské radnice Pavel Zrna.

Daniela Hebnarová (ODS) se na prvním jednání Rady města Kroměříže vzdala funkce ředitelky Domu kultury a současně byla z této funkce radními oficiálně odvolána. V zápětí radní vyhlásili výběrové řízení na uvolněnou funkci.

Kandidát na funkci ředitele Domu kultury v Kroměříži musí být vysokoškolsky vzdělaný, musí se v oblasti kultury velmi orientovat a měl by mít výborné manažerské, organizační a rozhodovací schopnosti. Samozřejmostí by měla být schopnost týmové práce a komunikace s veřejností. Uchazeč by měl také ve výběrovém řízení předložit svou koncepci o fungování Domu kultury v městě.

Přihlášky lze posílat nejpozději do 8. prosince do 17 hodin k rukám vedoucího odboru školství, kultury a státní památkové péče Jiřího Pánka na adresu Velké náměstí 115.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x