Kroměřížské náměstí zkrášlí dvanáctimetrový vánoční strom

KROMĚŘÍŽ - Velké náměstí v Kroměříži bude letos o Vánocích zdobit dvanáctimetrový smrk zptepilý, pracovníci Kroměřížských technických služeb zajistí jeho převoz a instalaci během pondělka. Agentuře Mediafax to oznámil mluvčí kroměřížské radnice Pavel Zrna. Letos bude vánoční strom z Bílanské ulice, měs...

KROMĚŘÍŽ – Velké náměstí v Kroměříži bude letos o Vánocích zdobit dvanáctimetrový smrk zptepilý, pracovníci Kroměřížských technických služeb zajistí jeho převoz a instalaci během pondělka. Agentuře Mediafax to oznámil mluvčí kroměřížské radnice Pavel Zrna.

Letos bude vánoční strom z Bílanské ulice, městu je daroval majitel pozemku. Během úterka a středy bude strom nazdoben a ve čtvrtek bude vánoční výzdoba ve městě slavnostně rozsvícena. Kromě stromu se rozsvítí také vánoční výzdoby v ulicích.

Čtvrteční slavnostní rozsvícení vánoční výzdoby doplní také tradiční zábavná akce s názvem Než se rozsvítí vánoční strom a začne dvoudenní jarmark lidových řemesel. S rozsvícením stromu bude zahájena i tradiční vánoční sbírka. Lidé najdou pod stromem opět pokladničku, jejíž výtěžek bude letos použit na zájmové činnosti a víkendové aktivity dětí z Dětského domova v Kroměříži.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x