Sociální odbor na kroměřížské radnici bude mít nové vedení

KROMĚŘÍŽ - Sociální odbor kroměřížské radnice bude mít od prosince nového vedoucího. Mluvčí města Pavel Zrna agentuře Mediafax řekl, že dosavadního šéfa Antonína Chalupníka nahradí Michal Guth. Chalupník odchází do důchodu. Původně se výběrové řízení na obsazení postu vedoucího sociálního odboru konalo v...

KROMĚŘÍŽ – Sociální odbor kroměřížské radnice bude mít od prosince nového vedoucího. Mluvčí města Pavel Zrna agentuře Mediafax řekl, že dosavadního šéfa Antonína Chalupníka nahradí Michal Guth.

Chalupník odchází do důchodu. Původně se výběrové řízení na obsazení postu vedoucího sociálního odboru konalo v předstihu už 23. září. Tehdy radní do funkce jmenovali Jarmilu Číhalovou (Volba pro Kroměříž). Podzimní volby jí ale přinesly místo uvolněné radní, a proto se funkce vedoucí vzdala.

Radní zvažovali, zda vyhlásit nové výběrové řízení, nebo zda využít výsledků původního. Nakonec se rozhodli pro druhou variantu a do funkce vedoucího jmenovali Michala Gutha, který v září skončil na druhém místě za Jarmilou Číhalovou. Guth nastoupí do funkce 1. prosince.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x