Na horách Zlínského kraje leží rozbředlý sníh

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou ve čtvrtek většinou sjízdné bez komplikací, zvýšená opatrnost je nutná ve vyšších polohách kraje. Podle dispečerů jednotlivých Správ a údržeb silnic se v některých místech kraje objevují sněhové přeháňky. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se tep...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou ve čtvrtek většinou sjízdné bez komplikací, zvýšená opatrnost je nutná ve vyšších polohách kraje. Podle dispečerů jednotlivých Správ a údržeb silnic se v některých místech kraje objevují sněhové přeháňky.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku se teplota pohybuje od nuly do jednoho stupně Celsia, je zataženo, slabě fouká vítr a objevují se sněhové přeháňky. Silnice I. třídy jsou mokré po chemickém ošetření a sjízdné se zvýšenou opatrností. V nižších polohách leží zbytky rozbředlého sněhu do dvou centimetrů, ve vyšších polohách je nový sníh od dvou do 10 centimetrů.

V ostatních regionech Zlínského kraje sníh ani jiné srážky dispečeři nehlásí. Na Kroměřížsku se teploty drží mezi -1 až 2 stupni Celsia. Silnice I. třídy jsou holé, vlhké a sjízdné bez komplikací. Silnice nižší třídy jsou sjízdné se zvýšenou opatrností.

Na Uherskohradišťsku se rtuť teploměru dostala ráno na 0 až 3 stupně Celsia a veškeré cesty jsou sjízdné bez omezení. Podobná situace je také na Zlínsku.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x