Ve vyšších polohách Zlínského kraje leží na cestách vrstva ujetého sněhu

ZLÍN - Většina cest ve Zlínském kraji je v neděli sjízdná bez omezení, řidiči by však měli být obezřetní při cestování po Valašsku. Podle dispečerů Správ a údržeb silnic totiž v horských oblastech leží na vozovkách vrstva ujetého sněhu. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku klesla rtuť...

ZLÍN – Většina cest ve Zlínském kraji je v neděli sjízdná bez omezení, řidiči by však měli být obezřetní při cestování po Valašsku. Podle dispečerů Správ a údržeb silnic totiž v horských oblastech leží na vozovkách vrstva ujetého sněhu.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku klesla rtuť teploměru až k minus sedmi stupňům Celsia, je jasno, bezvětří a počasí je beze srážek. Silnice I. třídy jsou holé, vlhké, sjízdné se zvýšenou opatrností. Na silnicích s inertním posypem je v horských oblastech ujetá vrstva sněhu do tří centimetrů, krytá posypem.

Na Uherskohradišťsku se teploty drží od minus dvou do minus jednoho stupně Celsia, obloha je stejně jako na Valašsku jasná. Silnice všech tříd jsou holé, suché a sjízdné bez omezení.

Kroměřížsko hlásí teploty od minus pěti do minus tří stupňů Celsia. Silnice všech tříd jsou holé, suché a sjízdné bez omezení.

Na Zlínsku se teploty pohybují od minus pěti do minus dvou stupňů Celsia. Vozovky všech tříd jsou holé, suché a sjízdné bez omezení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x