Většina cest ve Zlínském kraji je sjízdná jen se zvýšenou opatrností

ZLÍN - Silnice ve Zlínském kraji jsou v úterý ráno většinou sjízdné se zvýšenou opatrností. Silničáři upozorňují na rozbředlý sníh, na horách pak leží ujetá vrstva sněhu. Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku klesly teploty až k minus devíti stupňům Celsia, počasí je beze srážek. Komu...

ZLÍN – Silnice ve Zlínském kraji jsou v úterý ráno většinou sjízdné se zvýšenou opatrností. Silničáři upozorňují na rozbředlý sníh, na horách pak leží ujetá vrstva sněhu.

Na Hornolidečsku, Brumovsku, Vsetínsku a Valašskomeziříčsku klesly teploty až k minus devíti stupňům Celsia, počasí je beze srážek. Komunikace I. třídy jsou mokré po chemickém ošetření, sjízdné se zvýšenou opatrností. Na krajnicích leží vrstva rozbředlého sněhu. Na cestách silnic nižší třídy leží zajetá vrstva sněhu od pěti do deseti centimetrů, krytá inertním posypem.

Na Zlínsku ukazuje teploměr od minus osmi do minus tří stupňů Celsia a stejně jako v dalších místech Zlínského kraje nesněží ani neprší. Silnice I. třídy jsou mokré po chemickém ošetření, sjízdné se zvýšenou opatrností. Vozovky II. a III. třídy pokrývá ujetá vrstva sněhu krytá posypem, řidiči musejí být při jízdě opatrní.

Na Kroměřížsku se teploty pohybují od minus šesti do minus čtyř stupňů Celsia. Cesty I. třídy jsou mokré po chemickém ošetření, sjízdné se zvýšenou opatrností. Na silnicích II. a III. třídy leží zbytky rozbředlého sněhu a komunikace jsou rovněž sjízdné jen se zvýšenou opatrností.

Na Uherskohradišťsku klesly teploty k minus šesti až minus třem stupňům Celsia. Silnice I. třídy jsou sjízdné bez omezení, cesty nižší třídy jsou pak mokré a podle silničářů sjízdné se zvýšenou opatrností.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x